Wonderen


Heel vaak, met name in de Psalmen, worden we in de Bijbel opgeroepen om de wonderen, die God gedaan heeft, door te vertellen, er over op te scheppen! Ook hier in Jesaja vinden we dat terug:

‘HEERE, U bent mijn God, ik zal U roemen, Uw Naam loof ik. Want U hebt wonderen gedaan. Uw raadsbesluiten zijn van oudsher vast en zeker.’
‭‭Jesaja‬ ‭25‬:‭1‬ ‭HSV‬‬

Maar deze oproep komt wel op een vreemde plaats. In het vorige hoofdstuk werd er beschreven hoe God de Grote Stad Chaos heeft vernietigd. Alles waar de mens op bouwt is niets en nietig voor God, zeker in Zijn oordeel.

Waar dit precies over gaat is lastig in de geschiedenis in te passen, het bevat eindtijd elementen in zich, maar het kan ook deels gaan over war er met Israël voor de ballingschap is gebeurd.
m

Vast staat dat het voor vandaag betekent dat wij iedereen over de wonderen vertellen, die Hij gedaan heeft! In de bijbel, maar ook in ons eigen leven! Daar hoeven we niet bescheiden over te zijn, daar mogen we over opscheppen! Omdat het vertelt dat God nog steeds Dezelfde is, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Wat Hij eerder heeft gedaan kan Hij nog steeds doen. Omdat het getuigenis over zo’n wonder geloof vriizet voor nog zo een!

Daarom is getuigen van Zijn grootheid zo belangrijk opdat anderen datzelfde ook gaan ervaren . Zo simpel is dat!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Een gedachte over “Wonderen

Plaats een reactie