Geloven in Zijn naam


De naam van Jezus, er is gen krachtiger naam op aarde. Duivels moet wijken, ziekte slaat op de vlucht en er is vervening van zonde n als je in die naam gelooft:
‘Van Hem getuigen alle profeten dat ieder, die in zijn Naam gelooft, vergeving van zonden zal ontvangen.”’
‭‭

Handelingen‬ ‭10‬:‭43‬ ‭EBV24‬‬

We bevinden ons in de preek van Petrus bij Cornelius , waar hij op bovennatuurlijke wijze terecht is gekomen. Alles werd uit de kast gehaald: een engel, visioenen en de hoorbare stem van God, in maar duidelijk te maken dat het heil ook voor niet joden is. Vandaar ook dat ‘ieder’ in deze zin.

Ieder die in Zijn naam gelooft. Want je naam dat ben jij, en de betekenis, die in die tijd belangrijker was dan nu, vertelt iets over jou.

En de betekenis van de naam van Jezus, Yeshua, is: God redt! Dus geloven in die naam is de betekenis van die naam je eigen maken.

Waardoor je vergeving van je zonden ontvangt en je weer in het reine bent met God, toegang hebt tot de troon van genade en altijd bij de Vader kunt binnenlopen. Omdat er voor altijd en eeuwig is afgerekend met het probleem zonde!

Dat is de blijde boodschap van het evangelie.
Niet alleen dat we eeuwig leven ontvangen, straks als we streven, maar nu al ons mogen uitstrekken naar alle bovennatuurlijke gaven van Gods koninkrijk.

Dat zie je meteen gedemonstreerd doordat, terwijl Petrus nog aan het spreken is, de Heilige Geest wordt uitgestort en iedereen in tongen spreekt, dan worden ze allemaal ook gedoopt, die geloven in die naam!
m

Geweldig toch, iedereen, die in de naam gelooft is gered! Dus deel het uit, vertel het, in de kracht van de Heilige Geest en haal de oogst binnen!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Plaats een reactie