Schoenen en schild


Opnieuw 2 onderdelen van de geestelijke wapenrusting: de schoenen en het schild:

‘schoei jullie voeten met de bereidvaardigheid van het Evangelie van de vrede. Neem hierbij het schild van het geloof ter hand, zodat jullie daarmee alle brandende pijlen van de boze zullen kunnen doven.’
‭‭Efeziërs‬ ‭6‬:‭15‬-‭16‬ ‭EBV24‬‬

Ja, die schoenen, sandalen, belangrijk opdat je kan blijven lopen en je voeten niet verwond worden door alles wat erop de grond ligt. Dorens’, distels, scherpe steentjes. Want doordat we het evangelie van de vrede verkondigen, vrede tussen God en mens voor een ieder die de hoop en het vertrouwen op Jezus stelt, komen mensen tot geloof en worden ze overgezet uit het duister naar het licht en wordt het rijk der duisternis schade toegebracht.

Zo jammer en verdrietig 😢 te moeten constateren dat veel gelovigen nog op blote voeten lopen, omdat ‘evangelisatie hun ding niet is’ Men zegt dat 95 % nog nooit iemand tot Jezus heeft geleid! 1Petrus 3:15 zegt dat we altijd bereid moeten zijn om verantwoording af te leggen van de hoop die in ons is!

Het schild van geloof, moet wel gedrenkt zijn in de olie, (2Sam1:23) beeld van de Heilige Geest maar dan zullen de vurige pijlen die de vijand op ons af schiet gedoofd worden. Geloof als gave van de Geest, wat andere gaven vaakt activeert is ook nodig om er in geloof op uit te gaan, zodat zielen worden gewonnen en we die strijd gaan winnen!

Hef je schild omhoog boven je gezin, je geliefde(n) , ouders en/of kinderen, die de keuze nog niet hebben gemaakt, opdat ook zij Jezus gaan leren kennen! En laat het niet van jou afhangen dat ze die keuze nog niet hebben gemaakt!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

En zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Schrijf je ook in op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/@preachingdrummer?si=KQXnDFL7REwRcRYn

De Opfrisser is nu ook via ons Telegram kanaal te volgen

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Een gedachte over “Schoenen en schild

Plaats een reactie