112 daar red je levens mee!


Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen, die ik tot Jezus heb mogen leiden hun leven lang doorgebracht hebben in de kerk, maar geen zekerheid hebben of ze het eeuwige leven hebben en dus een kind van God zijn, Terwijl de bijbel er zo duidelijk is, ook in dit schriftgedeelte:

‘Maar aan hen, die Hem aangenomen hebben, heeft Hij macht gegeven om kinderen van GOD te worden, aan hen die in zijn Naam geloven,’ Johannes‬ ‭1‬:‭12‬ ‭EBV24‬‬

Men wacht nog steeds af onder het motto: ‘het moet je gegeven zijn’ en op zich is dat zo, alleen is het dat al! Je moet het alleen aannemen! Als je iets gegeven wordt moet je het aanpakken, anders gaat het wel aan je voorbij.

Heel vaak, als we dan het evangelie van genade uitleggen, onder de kracht en de zalving van de Heilige Geest, nodigen ze even later de Here Jezus uit in hun hart en is het dan feest in de hemel!

Maar wat me verdriet doet is dat men hen de zekerheid van de zaligheid onthoudt, zelfs in de kerk. Dat doet het offer van de Here Jezus geen recht. Hij biedt ons Zijn offer van genade aan en het enige wat we hoeven te doen is dat gratis geschenk aannemen om een kind van God te worden!

O ja en in Zijn naam geloven, en Zijn naam is Jezus, wat betekent:God redt! Hoe eenvoudig wil je het nog hebben?

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

2 gedachten over “112 daar red je levens mee!

Plaats een reactie