Mooi


Mooi.

Opfrisser met de 7 w’s
Charme is bedrieglijk en schoonheid vergaat, maar een vrouw met ontzag voor de HEER moet worden geprezen.Spreuken 31:30

Wie? Een vrouw met ontzag voor de HEER, die de HERE vreest.

Wat? Moet worden geprezen, verheerlijkt. Die moet je dus hebben.

Waar? Naast je in het leven, als partner.

Waarom? Al het uiterlijke, hoe leuk ook misschien om naar te kijken, is vergankelijk en dus van veel minder belang, dan dat de reclame ons wil doen geloven.

Wanneer? Die schoonheid vergaat, niet alleen vaak bij het ouder worden, oude mensen kunnen ook mooi zijn, al is het op een andere manier. Maar zeker aan het einde van het leven.

Waarvoor? Echte schoonheid zit van binnen, dat is je karakter en als dat gevoed wordt door je relatie met de Here God, dan kan het niet anders, of het komt naar buiten. Dat maakt iemand pas echt mooi, als Zijn liefde uit je ogen straalt.

Waartoe? Mannen die nog op zoek zijn naar een partner: laat je door dit stuk vandaag leiden in je keuze, ga af op de toetssteen van het Woord en niet op de charme en vormen van de vrouw. Dames, laat boven alles je relatie met God uit je komen en zichtbaar zijn, dat is belangrijker dan je haar. En wij allemaal mogen dat uitstralen, dat God in ons woont en wij gevuld zijn met Zijn Geest, dat maakt mooie mensen van ons, ook al heb je 1000 rimpels en zit je huid niet meer zo strak en is je buik wat dikker. laten we met elkaar Jezus mensen zijn, dat is pas aantrekkelijk!

Gebed: Dank U, Heer, dat U ons hart aanziet en niet ons uiterlijk, dank U, dat U in ons woont en mooie mensen van ons maakt. Laat ons dat ook vandaag mogen uitstralen.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s