Gods Geest ín ons


Met Kerst vieren we dat God met ons is, met Goede Vrijdag en Pasen dat Hij voor ons is, gestorven en opgestaan, en vandaag, met Pinksteren dat Hij ín ons is:

‘En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken door Zijn Geest, Die in u woont.’
‭‭Romeinen‬ ‭8‬:‭11‬ ‭HSV‬‬

Het achste hoofdstuk uit de brief aan de Romeinen is zo’n prachtig hoofdstuk uit de Bijbel, met allemaal pareltjes. En het gaat over het leven met de Geest. Want, zegt Paulus hier, als de Heilige Geest in ons woont, dan woont de Geest, die Jezus uit de dood heeft opgewekt in ons! Wow, dat is Opstandingskracht!

Dat is die dunamis power, die explosieve kracht om te getuigen zoals we gisteren zagen. Dan snap je misschien waarom Jezus ooit zei, dat niets ons meer onmogelijk zou zijn. We zeggen vaak dat bij God niets onmogelijk is, en dat is zo, maar als die Opstandingskracht dus in ons woont, ons dus eigenlijk ook niet!

Die kracht, die dus eigenlijk een Persoon is, de Derde uit de Drie-Eenheid stelt ons in staat om bergen te verzetten, zieken te genezen, demonen uit te drijven en doden op te wekken! Kortom de hele bliksemse boel op de kop te zetten en Gods koninkrijk te demonstreren.

Zorg er daarom voor, als je vandaag naar een dienst of zoiets gaat, dat je, voor het eerst of opnieuw, volgeladen wordt met die kracht! Want Die is onbeperkt voorradig vandaag, en kan ook jouw lichaam weer levend maken.

Zorg dat je vol van die kracht wordt, bent en blijft, zodat mensen, als ze je aanraken, een levensbrengende schok krijgen, tot eer van de Opgestane!

Dank je wel voor het liken👍, delen en abonneren waardoor je me helpt je om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

En zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Schrijf je ook in op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/@preachingdrummer?si=KQXnDFL7REwRcRYn

De Opfrisser is nu ook via ons Telegram kanaal te volgen

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Plaats een reactie