Echte liefde


Wie denkt dat het christelijk geloof betekent dat je gebonden bent door allerlei regeltjes geeft het gruwelijk mis. Maar wie denkt dat het alleen maar vrijheid, blijheid is, zit er evengoed naast. Dit zegt de apostel Johannes ons:

‘En dit is de liefde, dat wij wandelen naar Zijn geboden. Dit is het gebod zoals u vanaf het begin gehoord hebt dat u daarin moet wandelen.’
‭‭2 Johannes‬ ‭1‬:‭6‬ ‭HSV‬‬

Dat lijkt op een contradictie in terminus, maar de sleutel is de liefde, die volgens een oud liedje, de sleutel is die op alle deuren past!

Want religie zegt dat je je van alles ontzegt om in de hemel te komen, maar vanuit een relatie met Vader God, doe of laat je dingen waarvan je weet dat Hij die niet fijn vindt. Dan bewaar je Zijn geboden, die ook nog eens goed voor je blijken te zijn, omdat je van Hem houdt. Dat is een hele andere insteek!

En het grootste gebod wat Hij ons gaf is dat we God liefhebben boven alles en de naaste als ons zelf.

En de Heilige Geest helpt ons ook nog eens om te haten wat God haat, dan is dat een natuurlijk proces, zonder dwang, maar uit liefde. En dat maakt nu net het verschil!

Dank je wel voor het liken👍, delen en abonneren waardoor je me helpt om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! en zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Schrijf je ook in op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/@preachingdrummer?si=KQXnDFL7REwRcRYn

De Opfrisser is nu ook via ons Telegram kanaal te volgen

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Plaats een reactie