Onderwerpen


Gezag, iets waar we, zeker in Nederland, collectief een hekel aan hebben. Tegelijk met de borstvoeding hebben we de geest van rebellie binnen gekregen. Het wordt alleen tegen ons gebruikt! Petrus roept ons op:

Onderwerp u dus nederig aan Gods grote macht, dan zal Hij u op de bestemde tijd verheffen. 1Petrus5:6

Die verhoging kan dus alleen plaatsvinden als we ons zelf onderworpen hebben! Ons stellen onder het gezag dat God boven ons gesteld heeft.
En vergis je niet, als er iets is waar God een hekel aan heeft is het wel hoogmoed. De duivel werd om die zonde de hemel uitgeknikkerd.!

Zijn doel is om ons ook daartoe te verleiden, verdeeldheid is iets wat hij en zijn demonen cultiveren. Ze genieten er dan ook van als dat in Gods huis plaatsvindt! Ze gaan erbovenop zitten.

We moeten leren de minste te willen zijn, zoals Jezus dat was. Het is niet voor niets dat even verderop Petrus het over de duivel heeft die rondgaat als een briesende leeuw. Onze rebellie, de weigering om ons te onderwerpen aan gezag, is een open deur waardoor hij toegang heeft in het Lichaam van Christus!

Laten we ons ervan bekeren, masaal, en ons stellen onder hen die over ons gesteld zijn, opdat Christus in ons verheerlijkt wordt en we ook daarin op Hem gaan lijken. Dat is soms even slikken, maar dan geven we de duivel gaan voet!

Dank je wel voor het liken👍, delen en abonneren waardoor je me helpt om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! en zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Schrijf je ook in op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/@preachingdrummer?si=KQXnDFL7REwRcRYn

De Opfrisser is nu ook via ons Telegram kanaal te volgen

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Plaats een reactie