Over mij

Wie ben ik?

Arie De Paauw, geboren in 1956 op de dag dat de lente begint. Opgegroeid in een warm gezin, met drie oudere zussen. Op mijn achtste gingen mijn ouders (weer) naar de kerk, de Christelijke Gereformeerde Kerk van Dordrecht-Zuid. Daar leerde ik de liefde voor het Woord. Op mijn achttiende hadden we daar een ontmoeting, tijdens een jeugdweekend, met de levende God. De vraag van Hem om mij met Hem te laten verzoenen veranderde mijn leven. Religie werd relatie.

Roeping

Ik drumde toen al, maar mijn roeping om dat te combineren met het verspreiden van het evangelie ontving ik later: Op een vrijdagavond was de Brienenoordbrug open geweest (Er was toen nog maar één brug) Een lange rij auto’s stond tot aan het Terbregseplein. Ik vroeg mij, in gedachten, af hoeveel van deze mensen eigenlijk wel de Here Jezus zouden kennen. Toen sprak God in mijn gedachten: Ga jij het ze dan vertellen! Vanaf dat moment was dat mijn missie!

We speelden met de Courage Band  (hier te beluisteren op Spotify) in het koffiebar circuit van de jaren 80. Daar begon ik te spreken, meestal aan het eind, waardoor ik aan velen het evangelie heb mogen brengen.

Door omstandigheden kwamen mijn vrouw en ik eind vorige eeuw in een evangelische gemeente terecht. Daar leerden we het werk van de Heilige Geest kennen. Sindsdien hebben we het verlangen om meer van Hen te ontvangen en in Zijn kracht te functioneren en anderen daarin mee te nemen. want hebben gezien: Er is meer!

In 2005 richtten we St. Arbeiders in de Oogst op, met het verlangen om discipelschap meer vorm te geven. Genezing, bevrijding, gebed en evangelisatie zijn de kernwoorden, waarmee we ook op onze Discipel-Bijbelschool voor Arbeiders in de Oogst aandacht aan geven.
Mijn passie is om mensen in contact te brengen met de Here Jezus, of dat nu op straat is, tijdens onze Krachtevangelisatie acties, of in een volle (kerk) zaal, maakt niet uit. En om mensen uit te dagen meer te ervaren van de Heilige Geest.
Mijn opleiding daarin heb ik, letterlijk en figuurlijk, genoten bij Br. Jan Zijlstra, bij het LTC, de Gideonsleger-en Leiderschapstrainingen.
U kunt mij uitnodigen voor:

– (s) preekbeurten – mail me

– Krachtevangelisatie training – www.kiXtart.ga

– workshop Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen (N.a.v het gelijknamige, bij ons gratis te verkrijgen boekje (www.workshop-doeltreffendbidden .tk)

Of gewoon een eredienst.
Iedere morgen maak ik een minipreekje, gebaseerd op de dagtekst aangeleverd door Dagelijks Woord, genaamd Opfrisser, fris de nieuwe dag in

//rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?o=1&p=50&l=ur1&category=bookclub&banner=1A9D67TZR5WDAPHY3W82&f=ifr&linkID=f4688ee0debebbc91bea3435eb6d9427&t=books04730-20&tracking_id=books04730-20