REIKHALZEND


‘Jezus zei: “Wees niet verdrietig. Jullie geloven in God. Geloof nu ook in Mij. In het huis van mijn Vader is plaats voor heel veel mensen. Als dat niet zo was, zou Ik het jullie hebben gezegd. Ik ga daarheen om alles voor jullie klaar te maken. Daarna kunnen jullie ook komen. Wanneer Ik ben weggegaan en alles voor jullie heb klaargemaakt, kom Ik terug om jullie op te halen. Dan zullen jullie zijn waar Ik ben.’ Johannes‬ ‭14‬:‭1‬-‭3‬ ‭BB‬‬

Dit gedeelte sprak Jezus al voor Zijn lijden en sterven, maar het slaat op wat we met Hemelvaartsdag vieren. Dat Hij weg is gegaan om weer terug te komen.

In de tussentijd heeft Hij, naar goed Joods gebruik, een huis klaar gemaakt voor de gemeente, Zijn bruid. Die dus bestaat uit heel veel mensen, die wij, Zijn discipelen bij elkaar mogen, nee, moeten brengen, zoals we gisteren zagen. 

Hij komt dus voor een bruid, een prachtige, stralende bruid, die is voorbereid om de komst van haar Bruidegom. De vraag is of we klaar zijn om Hem te ontmoeten en reikhalzend uitzien naar Zijn komst. 

Onze bruidschat? De zielen die we voor Hem gewonnen hebben. Laten het er velen zijn!

👍Like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s