Nu is de tijd


[Jes.55:6] Zoek de HEER nu Hij zich laat vinden,
roep Hem terwijl Hij nabij is.NBV21

Lezen: Jes.55

We leven nog, ouderwets gezegd, in het heden der genade. Er is nog steeds een mogelijkheid om je te bekeren, Jezus aan te nemen en gered te worden, als je dat nog niet bent. En ik wil je met klem vragen, nu vandaag, als je dit onder ogen komt, dat als je vandaag zou sterven, je voor 100 % zeker weet dat je behouden, gered bent en bij God in de hemel zult zijn?

Als je antwoord nee is, of je het niet zeker weet, ga dan naar http://www.gratisgeschenk.nl en volg de stappen die daar staan. Want het kan nu nog!

Ik ben geen eindtijd profeet, die bij iedere ramp uitroept dat Jezus maar snel moet komen. Persoonlijk geloof ik ook dat we pas na de grote verdrukking worden opgehaald, maar ook dat Jezus komt voor een stralende bruid, zonder vlek of rimpel en dan hebben we nog wel een dingetje…

Maar deze week zag ik een plaatje op facebook, want ik ook meteen als mijn achtergrond heb gebruik:

We moeten evangeliseren alsof er geen morgen zou zijn

In het kader van onze dagtekst mag dat duidelijk zijn, nu is de tijd. Ken je mensen die Jezus nog niet kennen, heb je wel eens met hen over Hem gesproken, bid je voor hen? De tijd is er nog dat we Hem aan kunnen roepen, dat mensen nog gered kunnen worden. Hij is nog steeds nabij, zo nabij als jij bij de mensen bent, die je tegenkomt, want Hij woont in jou!

Laat geen moment verloren gaan, maar wees alert. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat degene(n), die je vandaag ontmoet een andere eeuwigheidsbestemming krijgen, omdat jij het momentum hebt gepakt.

Als niet weet hoe dat zou moeten, geef me een berichtje, dan stuur ik je een les uit operatie Sneeuwbal hoe mensen tot Jezus te leiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s