In je


[Luk.17:21] En men zal niet zeggen: Zie hier of zie daar, want, zie, het Koninkrijk van God is binnen in u.

Lezen: Luk.17:20-24

Het gaat vandaag over het Koninkrijk van God. Door velen verstaan als iets wat nog komen moet en dat is maar ten dele waar. Dat is waar de gedachte, waar ik het gisteren over had, vandaan komt en waarmee men probeert het lijden te verzachten: stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw. Maar als Jezus ons leert bidden: Uw Koninkrijk kome, Uw wil geschiede, in de hemel, zo ook op deze aarde, dan heeft Hij het niet over de ‘toekomende eeuw, dan heeft zij het over het hier en nu. Want, zegt Hij, in Mat.12:[28] Maar als Ik door de Geest van God de demonen uitdrijf, dan is het Koninkrijk van God bij u gekomen.

Dus het Koninkrijk van God is er al, daarom zegt Hij in deze tekst: het is ìn U! Hoe dan, door de Heilige Geest. Als we Hem de ruimte geven om te doen wat Hij wil doen en wij gehoorzamen Hem, dan is het Koninkrijk van God genomen en is het in ons. We zagen het het afgelopen Vuurstorm Weekend, in Arnhem, weer gebeuren. Er waren mensen die last hadden van demonische machten en die kwamen openbaar door de sterke aanwezigheid van de Heilige Geest en ze moesten er allemaal uit, koffers pakken en wegwezen. We gaan daar een deze maand weer een training over geven, van drie zaterdagen lang, in Hardinxveld. Maak ze vrij en kom, je zult versteld staan wat God door je heen wil doen!

Wij dragen het Koninkrijk van God in ons, daarom volgen de tekenen van het koninkrijk ook ons, zoals in Markus 16: 17-18 staat. Want waar wij gaan, gaat de Heilige Geest, gaat het Koninkrijk in ons mee! In de supermarkt, het winkelcentrum, de sportschool, je werk en daar mogen wij het demonstreren. Ben je daartoe bereid?

Besef en leer het te ook zo te bidden: Uw koninkrijk kome, Uw wil geschiede, door mij heen. En Uw wil wordt gedaan op aarde zoals in de hemel. Daar is geen ziekte, geen gebondenheid, dus hier op aarde ook niet….! Durf je dat?

School voor Bevrijding en Geestelijke Strijd

De kosten bedragen €30 voor de drie zaterdagen. Je moet ze alle drie meemaken, je kunt er niet eentje missen, omdat we ook in de praktijk gaan oefenen. Geef je hier op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-school-voor-bevrijding-en-geestelijke-strijd-165407240509

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s