Frisse botte, gezonde navel


Wees niet wijs in je eigen ogen: vrees de HEERE en keer je af van het kwade. Het zal een medicijn zijn voor je navel en verfrissing voor je beenderen. — Spreuken 3:7-8http://dawo.nl/?p=4738

Lezen: Spreuken 3

Geloven we eigenlijk wel wat hier staat? Spreuken geeft zoveel tips voor een gezond leven, dat je de schrijver Salomo haast een Gezondheidsraad zou kunnen noemen.

Eigenwijsheid, wijs in eigen ogen en het niet vrezen van de HERE en je niet bekeren kunnen dus oorzaken zijn van ziekte. Nu niet meteen iedereen die ziek is een schuldgevoel aanpraten, maar wel goed doordenken en bidden als er om de een of andere reden geen genezing optreedt. Ik geloof heilig in zegen en vloek, niet omdat ik het geloof, maar omdat de Bijbel het zegt. Ja, Jezus heeft de vloek gedragen en is voor ons een vloek geworden. Maar, ik heb dat al eerder gezegd, maar herhaal het nog maar een keertje: Net zo min als iedereen gered wordt, dan alleen door geloof, is ook niet iedere vloek verbroken en iedere ziekte genezen. Ik heb geen zin in discussie, maar laten we eerlijk zijn en Gods Woord laten spreken.

En als je bij een dokter komt met een kwaal, dat op een ernstige ziekte duidt, is een van de eerste dingen die men vraagt of het ook in de familie voorkomt.

Ga terug naar het moment dat de misère begonnen is. Wanneer is er iets veranderd in je leven? Heb je iets gekocht of gekregen uit een ander land, of cultuur. Vraag Heilige Geest om inzicht en openbaring. Vraag vergeving en vernietig het, resoluut. En begin in de zegen te wandelen, door te doen wat Jezus zegt.

Kijk hier eens naar een getuigenis erover: https://www.revive.nl/maria-genas-na-openbaring-over-occult-belaste-armband-kraal/?fbclid=IwAR0jy1OqbwzJwt1-4NQiJDL7w5g6W4QbdgbQiCU80TcQ-2gszaSMIoFKbnIhttps://www.revive.nl/maria-genas-na-openbaring-over-occult-belaste-armband-kraal/?fbclid=IwAR0jy1OqbwzJwt1-4NQiJDL7w5g6W4QbdgbQiCU80TcQ-2gszaSMIoFKbnI

Indrukwekkend, niet?

Spreuken zegt, dat als je lang wilt leven en gezond wilt zijn je moet doen wat er in Gods Woord staat. Vrees de HERE, heb diep ontzag voor Hem en keer je af van het kwade. Niet heulen met de vijand, ook geen compromissen sluiten, maar breken met het kwaad. Bekering, dus. Nee, geen Wetticisme, maar gehoorzaamheid uit liefde tot Degene, Die je redde uit de macht van de vijand, en je daarvoor wil zegenen.

Ga het doen! Het zal ons goed doen, daar ben ik van overtuigd.

Lees ook: Zegen en vloek – Derek Price

Deel de Opfrisser gerust, laat anderen meegenieten

#Opfrisser.

—————————————Mededelingen—————————————

Doe je ook mee met de 21 dagen Doeltreffend Bidden Uitdaging. Kijk op http://www.arbeidersindeoogst.nl/21dagen——————————————————————————————————Deeerstvolgende keer Schatzoeken is gepland op 26 juni a.s. We gaan het Koninkrijk proclameren en demonstreren in bidden voor de zieken en de mensen tot Jezus leiden, die de Heilige Geest ons aanwijst. Dat wil je niet missen, bestel je tickets op https://www.eventbrite.nl/e/tickets-schatzoeken-juni-152422272119—————————————————————————————————Bron:www.dagelijkswoord.nl. Tenzij anders vermeld maak ik gebruik van de Herziene Statenvertaling © 2010 Stichting HSV——————————————————————————————————Word Partner in de Oogst voor tenminste €5,- per maand en ontvang het boekje ‘Wie ben ik’ als geschenk.https://www.arbeidersindeoogst.nl/word-partner——————————————————————————————————Wil je ook iedere dag de Opfrisser in je mailbox ontvangen? Op de website vind je links een kopje: ‘Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail’, als je daar je e-mail invult komt het goed, lukt dat niet, mail dan even naar opfrisser.7wees@gmail.com——————————————————————————————————Like 👍 deze Opfrisser waar je het leest, zodat anderen het ook lezen! En neem dan meteen onze Facebookpagina mee: https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: