Engel uit de hemel


Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om bij u in de gemeenten van deze dingen te getuigen. Ik ben de Wortel en het Nageslacht van David, de blinkende Morgenster. En de Geest en de bruid zeggen: Kom! En laat hij die het hoort, zeggen: Kom! En laat hij die dorst heeft, komen; en laat hij die wil, het water des levens nemen, voor niets. — Openbaring 22:16-17 (Herziene Statenvertaling)

Vandaag eens geen overdenking van mij , maar een stukje wat ik op Facebook las en wat me raakte, omdat het dringend is. Ik heb het in het nederlands vertaald:

Een voorganger was vorige week op reis, hij zag een oude man staan en gaf hem een lift. Terwijl ze op weg gingen, zei de oude man: ‘mijn zoon, weet je ook wat er in de hemel gebeurd is, afgelopen nacht?

De pastor werd doodsbang en parkeerde haastig zijn auto en vroeg: ‘Meneer, slaapt u? Hoe bent u aan de informatie gekomen over de hemel? ‘

De oude man zei: ‘Gisteravond in de hemel werd God erg boos op de mensheid en vroeg de engelen om de trompet te blazen (Het sein van het begin om de wereld te laten vergaan)

De engelen pakten de trompetten en ze stonden op het punt om ze te blazen, toen Jezus neerviel en in tranen begon te pleiten bij de Vader. Het bloed dat uit zijn handen en lichaam kwam was erg vers. Hij vertelde God dat Zijn dood niet tevergeefs zou moeten zijn, omdat er nog zoveel mensen niet gered zijn.

De Here God kon de pijnen van de heiligen en de slechtheid van de bozen eigenlijk niet meer uitstaan , ‘Maar’, zei Hij: Ik geef hen hun Laatste kans “Toen draaide Jezus Zich om naar de engelen en vertelde hen om in grote getale naar de wereld te gaan om te vertellen dat:

“HET EINDE zeer DICHTBIJ is en JEZUS spoedig terugkeert “.

De voorganger begon te zweten en te huilen en vroeg; mijnheer, hoe weet u dat allemaal? De oude man antwoordde: ‘ik ben een van dIe engelen die gestuurd is naar de Wereld. Gebruik elk medium en communicatiemiddel om dit bericht te verspreiden Nee, verspil geen tijd, alstublieft!!!

En plotseling was hij verdwenen…..

Lieve mensen, dit verhaal is echt, Christus komt eraan. Spoedig. Red minstens 1 ziel door dit bericht op je tijdlijn te delen, of voor iemands redding te bidden (www.doeltreffendbidden.nl) of iemand to Jezus te leiden

Ik heb mijn deel gedaan, het is nu is het jouw beurt om het Evangelie te verspreiden

Geen rijkdom kan de vergelijking aan met het eeuwige leven in de Hemel.

Here Jezus ik hou van U

Ken je Jezus nog niet en wil je Hem leren kennen?

Ga da naar www.gratisgeschenk.nl

2 gedachten over “Engel uit de hemel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s