Alles mogelijk


Alle dingen zijn mij mogelijk door Christus, Die mij kracht geeft. — Filippenzen 4:13

http://dawo.nl/?p=5283

Lezen: Filippenzen 4:10-20

Alles is mogelijk, voor wie gelooft (Mat; 17:20) Als we ons daar nu eens van bewust werden, wat zou er een kracht explosie uit de kerk komen. Maar de duivel fluistert ons telkens in, dat we niets kunnen. Ook nog op religieuze manier teksten gebruikend als ' een stofje aan de weegschaal' of 'een druppel aan een emmer', gevoed door ons calvinistische denken. Hierdoor worden we belemmerd om uit te stappen, de boot uit te stappen en op het water te lopen. Om risico's te nemen of het gevaar te lopen om voor gek te staan. Maar als we alles (aan) kunnen, door Christus die ons kracht (dunamis) geeft, dan is dus niets meer onmogelijk. Dan vermag ik alle dingen, door Hem die mij kracht geeft (Opwekking 120)
Alles aan kunnen, Paulus noemt nogal wat tegenslagen op, maar hij geeft niet op, omdat hij de kracht (van de Heilige Geest) heeft ontvangen op het moment dat Ananias hem de handen oplegde en hij werd gedoopt in de Heilige Geest.
Die doop is onontbeerlijk voor iedere christen,omdat we dan die kracht ontvangen, waardoor we alles aankunnen. Dooddoenertjes als' dat was voor toen' zijn al lang achterhaald. Kijk naar mensen zoals, Reinhardt Bonnke, Jan Zijlstra e.d. Zij opereren in de kracht van de Heilige Geest en hebben duizenden zien genezen voor hun ogen en een beslissing zien nemen voor Jezus. En wij hebben dezelfde Heilige Geest. Niet een kleinere, nee dezelfde. Het is alleen: hoe ver laten we die toe in ons leven. Ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het zeggen: We ontvangen de Heilige Geest niet omdat we die verdienen, maar omdat we die nodig hebben. Het zou dus wel eens zo kunnen zijn, dat we, als we niet van plan zijn om ooit uit te stappen, de Heilige Geest niet of minder ontvangen….Je zult kracht ontvangen, dynamiet, als de Heilige Geest over je komt. Heb je die kracht nog nooit ervaren? Ga er dan achteraan totdat je die hebt. Rodney Howard Browne zei tegen de Heer: 'Heer raak mij aan, anders kom ik naar U en raak U aan', dat klinkt brutaal in onze oren, maar het getuigt van een diepe honger en dorst naar meer van Hem. En God raakte Hem aan, op een bijzondere en krachtige wijze. Wil je daar getuige van zijn: vanaf 21 aug is hij in Almere, 5 dagen lang! (https://www.revival.com/e/Holland_Ablaze)
Ook jou wil God gebruiken voor Zijn glorie, als kanaal om Zijn glorie, Zijn heerlijkheid te tonen een een verloren wereld.
En als we beseffen dat we alles aankunnen, doordat de Opstandingskracht van de Heilige Geest in ons woont, dan hoeven we alleen maar beschikbaar te zijn, zodat die ook werkzaam wordt.
Ik kan alles, door Hem die mij kracht geeft, explosieve kracht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s