Actie 11/2/2015


De tweede, officiële outreach van het RET van gisteren was weer helemaal geweldig. Met in totaal 11 man gingen we, na een korte kickstart voor twee nieuwe mensen, de straat op.

Droog weer, niet te koud, helemaal perfect geregeld door onze hemelse Vader. Opnieuw gingen we in twee groepen uiteen. Eentje naar de Groene Passage en een groep naar het loze bushokje bij Metro station Oostplein. De eerste groep merkte in het begin enorme weerstand, maar na gebed ging het beter. Voor iemand met een nekhernia werd gebeden, ze zou binnenkort geopereerd moeten worden, maar had na gebed geen last meer. Iemand die zijn leven aan Jezus gaf is zeer geïnteresseerd in de Alpha cursus. Verschillende benen kwamen na gebed weer gelijk. Voor iemand werd gebeden die een mondkapje droeg vanwege allergie voor luchtjes. Was nog niet direct meetbaar. Marcel sprak met drie moslimjongeren die oprecht geïnteresseerd leken en gaf ze kaartjes van Isa-Ruh_Allah. Kortom er was tegenstand, maar zeker zegen. De man van de Gezondsheidswinkel kwam naar buiten en was geïnteresseerd, maar ook wilde hij ons liever weg hebben 😉

Bij de andere groep ging de oudste deelnemer van 85 jaar ook mee. Vertelde dat hij ooit, in 1956 tot geloof was gekomen door Ome Cor van der Dussen. Na een uurtje werd het te koud voor hem en ging hij weg, maar wat een Caleb! Een andere broeder, van Mecedonische afkomst, thans wonend in België was zeer enthousiast en wil dit meenemen naar België. Wij zijn er klaar voor!

Ook hier werd ieder gemeten beenlengteverschil opgeheven in de wonderbare Naam van Jezus. We mochten bidden voor een vrouw met artrose in haar knieën, de pijn was een stuk minder, maar ze had haast en moest weg. Wonderlijke ontmoetingen regelt de Heilige Geest soms. Twee meisjes op een bankje voor onze halte. De ene neemt Jezus aan, de andere twijfelt, maar als ze ziet dat haar vriendin het ook doet, is dat het zetje wat ze nodig heeft. Een christenmeisje heeft verkering met een jongen die Jezus niet kende, maar nu wel, weg vrij voor het huwelijk en ga zo maar door.

In totaal hebben 22 mensen hun hart geopend voor de Here Jezus en is het weer #feestindehemel #krachtevangelisatie #Rotterdamsevangelisatieteam

Wordt partner van st. Arbeiders in de Oogst voor minimaal €5,= per maand en ontvang het boekje "Wie ben ik"over onze identiteit in Christus, gratis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: